söndag, maj 04, 2008

smycke-turné



Idag har vi varit ute mest, strax efter lunch så gick vi hem till Micke's mamma, det var så himla skönt väder så det vart en riktigt skön promenad fast den är ganska lång.
Hemma där så fikade vi lite och grattade Micke's mormor. Halva släkten var typ där :)
Micke's bror med fru kom en stund efter oss, deras barn var redan där eftersom Britt varit barnvakt när Stefan o Vicky var i Sthlm och kollade på körslaget, dom hade blivit inbjudna dit av Team Cans "Mora" eftersom dom har gett dem deras egen designade smycken. Så då var dom både på sändningarna och på samma hotell, fast tydligen var det bara Team Brolle "Boden" som varit kvar efteråt. Ganska kul iaf och under sommar-turnéerna så kommer deras smycken säljas, så det är ju himla roligt för deras skull! :)

Strax före 17 gick vi hemåt igen fast först var vi in på ÖoB och köpte hundbajs-påsar och Micke hittade något annat som han köpte. Sen väl hemma vart det mat.
Samira har varit lite skum idag också, har spytt flera gånger men hon är inte "sjuk" så får väl se om det blir bättre eller om hon blir sjuk. Hoppas iaf att det bara var något tillfälligt.

Nu ska jag o Micke kolla på lite film sen blir det nog bara att sova :)
Hoppas ni haft en bra dag och att ni haft lika underbart väder som vi.
Jag älskar verkligen våren och solen, helt underbart!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Your words against mine ♥