torsdag, januari 19, 2012

UVB-Strålad x2

Jag kände mig inte levande i morse men resterande av dag har jag fasen vart speedad mer eller mindre.
Så mkt gjort vet jag inte om det blivit. Smira har varit på dagis o jag har varit på PUVA-behandlingen. Kändes mindre skumt denna gång o det e ju skönt. Skrattade lite för mig själv dock över att det tar längre tid att klä på/av sig än att "sola". Det går verkligen snabbt.
Ännu har jag inte sett nå resultat men jag har ju bara varit på två. Jag hoppas att kunna se någon skillnad i slutet av nästa vecka.
Tråkigt nog så får jag ju inte sola vanligt solarium samtidigt - för mkt strålning då så nu får jag dras med att bli likblek som jag är i vanliga fall.. Är ju inte direkt brun nu, inte i andras ögon troligen men som jag vet så är jag ändå brun emot vanligt. Jaja.. Blir huden friskare så får jag väl tålas vara blek.

Efter "solningen" så åkte jag direkt in till stan o hämtade Smira. Hon var ute o lekte o bland det första hon sa var så klart att hon inte ville hem men det gick riktigt bra och snabbt att få med henne därifrån. Sista gångerna så har hon verkligen varit bättre att få hem än tidigare då jag fick jaga eller leta efter henne. Visserligen skönt att hon trivs men usch så jobbigt det är när man kommer dit, speciellt under vintern när man har varma kläder för då känns det som om jag ska svettas ihjäl men ptja nu är det bättre o lite enklare =)

Vi gick iaf o möte upp min syster, var meningen att vi skulle mötas ute men jag fick traska upp för trapporna för min mobil vägrade visst att funka, varken sms eller att ringa så vette tusan vad det blev.. stod något om roaming o yada yada.. Nu funkar den någorlunda igen iaf och jag fick motion av att springa trappor igen.
Iaf så gick vi sen för att kolla på systers nya lägenhet ! !
Jag tyckte den var fin, finare tapeter än hos mig (doh) också många trappor så klart men jag brukar säga det till Smira när hon undrar varför vi måste gå så många trappor och det är för att vi ska träna våra ben så att dom blir starka o att rumpan blir fin, haha! Funkar iaf :D
Imorgon efter det att Smira åkt till far sin så blir det troligtvis att hjälpa syster med att bära saker = mer träning typ..
Syster delade dock inte min fascination över hur en istapp fryser till eller att en liten vattendroppe så snabbt hinner frysa.. jaja.. jag tycker att det e häftigt ändå men hon undrade nog mest bara vad sjutton jag pratade om, jag hade nog en jäkla utläggning om ämnet vatten och is.. Mjoo sån e jag, kommer jag på något eller betraktar något så kan det bli en hel del funderingar.. en hel del indeed.

Nu ska jag däremot med all säkerhet tänka men försöka koppla bort det lite för att lyssna lite på när Jonas var med i radio p1. Drömmar o mardrömmar.. Intressant ändå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Your words against mine ♥