lördag, november 19, 2011

Tester



Hm, gjorde ett gymnasietest nyss.. Det jag fick mest poäng (7p) inom var -

Debattören

Det finns troligtvis ingenting i denna värld som du inte har en åsikt om. Du älskar att diskutera och ventilera dina tankar. Fritiden ägnar du åt att bevaka vad som händer i världen och lokalt på Internet, TV och i tidningar. Även när du är med kompisar tycker du om att fundera över vad som händer runt omkring dig och varför. Din diskussionslusta och gedigna nyfikenhet, kombinerat med din kreativitet gör att du passar perfekt i mediebranschen. 

Kan stämma rätt bra ändå.
Efter så kom 3 st på samma poäng (6p)

Medmänniskan

Din största drivkraft i livet är att hjälpa dina medmänniskor och göra världen till en bättre plats. Självklart är det alltid till dig vänner och bekanta vänder sig när de vill ha stöd och råd i knepiga situationer. De uppskattar särskilt din värme och ditt aldrig sinande engagemang. Tack vare din personkännedom kan du enkelt känna av och förstå vad människor behöver. Det mest naturliga vore att välja ett yrke där du får ta hand om och leda människor på rätt väg.

Naturvännen

I naturen bland växter och djur trivs du som allra bäst. För dig är en perfekt måndagsmorgon att få dra på dig stövlarna och en tjocktröja och gå ut med spaden över axeln, trädgårdssaxen i handen eller hunden vid din sida. Du gillar att jobba fysiskt och och är inte rädd för att ta i. Branscher som kretsar kring just djur och natur kan passa dig, vare sig det handlar om att driva storskaligt lantbruk, ridskola eller handelsträdgård.

Fixaren

Du är finurlig och praktiskt lagd och kan plocka isär saker bara för att förstå hur de sitter ihop. Det är ofta du som blir tillfrågad när andra behöver praktisk hjälp, oavsett om det är moppen som inte funkar, om staketet behöver lagas eller om ett hus som ska byggas. Kontorsjobb och stillasittande är inget för dig. Du jobbar bra på egen hand, men gillar känslan av att vara en i gänget. Och huvudsaken är att du får jobba med händerna. 

Ingen av dessa känns helt ovant heller däremot att det under Naturvännen sedan stod om att vara Ridlärare, då fick jag skratta.. Jag gillar ju inte hästar, inte alls o ingenting med dom men de flesta andra djur tycker jag ju iaf om.
Mjaa.. vi får väl se vad det blir av mig tillslut, gymnasiet är ju sedan länge förbi men det har ju inte stoppat någon egentligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Your words against mine ♥