tisdag, november 22, 2011

hjärnspärr




Genomförkyld och sjukt trött. Suprise.. Nä men jag sov rätt okej i natt ändå tycker jag.
Däremot blir jag trött på att vara förkyld, trodde ju liksom att det var över men nej ist så hör jag knappt ingenting, kan inte andas o är snuvig.. Yeeey ;)

Tur att vädret är lika grått som jag känner mig.

Ska iaf försöka komma ut en sväng, kanske diska o fortsätta med att få det lite juligt. Fick dock lite frispel på alla julsaker igår. Jag vet inte hur jag ska göra för att få det bra o samtidigt känns inget bra.. Lite dilemma där. En snögubbe fick jag iaf upp i ett fönster o sen glitter o en ljusslinga i köket.
Hur sen alla tomtar ska få plats har jag då ingen aning om men med tanke på att det faktiskt går att komma in i förrådet kan jag ju ställa ned en hel del som nu inte kommer behövas.. Mycket spring dock då jag har haft det mesta uppe då. Men mja det löser sig o så blir lite träning att få springa med kartonger i trapporna.
Tänker dock ta det liite lugnt idag så jag inte blir värre iaf.

Måste till banken sen innan veckan e slut också. Fick tilt i huvudet o lyckades spärra bankdosan. Har fasen ingen aning om alls vad jag hade för pinkod, mitt minne är inte kul alla gånger.
Undra egentligen hur mycket jag glömmer eftersom jag aldrig kommer ihåg saker.. Börjar nästan bli pinsamt om inte annat jobbigt.

Nu tänker jag iaf krypa ned till säng o kolla barnprogram med Samira innan det blir till att försöka vara lite vettig eller så här hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Your words against mine ♥